Diplomer

Roskilde Svømnings svømmeskole består af en række hold med tilhørende diplomer. Når et diplom er opnået betyder det, at svømmeren mestrer de færdigheder, diplomet præsenterer.

Diplomerne skal tolkes på følgende måde:

Søhest og føl

Diplomet Søhest og føl gives til Mor/far barn svømmere ved slutningen af en sæson. Hvis et barn har fået tildelt dette diplom, anbefales det, at barnet skal fortsætte på Mor/far barn igen næste sæson.

Musen og muslingen

Diplomet Musen og muslingen gives til Mor/far barn svømmere ved slutningen af en sæson. Hvis et barn har fået tildelt dette diplom, anbefales det, at barnet skal videre på Børn Begynder 1 eller et Børn vandtilvænning hold næste sæson.

Krabben

Diplomet Krabben gives til Børn vandtilvænning svømmere ved slutningen af en sæson. Hvis et barn har fået tildelt dette diplom, anbefales det, at barnet skal fortsætte på Børn vandtilvænning, eller at barnet skal starte på Børn Begynder 1 næste sæson.

Søstjernen

Diplomet Søstjernen gives til Børn Begynder 1 til jul. Dette sikrer at børnene opnår nogle delmål i løbet af sæsonen, og at børnene får glæden ved at se, hvad de har opnået allerede til jul.

Vandmanden

Diplomet Vandmanden gives til Børn vandtilvænning svømmere ved slutningen af en sæson. Hvis et barn har fået tildelt dette diplom, anbefales det, at barnet skal videre på Børn Begynder 2 næste sæson.

Diplomet Vandmanden gives også til De Vandglade og Børn Begynder svømmere ved slutningen af en sæson. Hvis et barn har fået tildelt dette diplom, anbefales det, at barnet skal fortsætte på De Vandglade, eller at barnet skal starte på Børn Begynder 2 næste sæson.

Skildpadden

Diplomet Skildpadden gives til De vandglade og Børn Begynder svømmere ved slutningen af en sæson. Hvis et barn har fået tildelt dette diplom, anbefales det, at barnet skal videre på et Børn Let Øvede hold næste sæson.

Blæksprutten

Diplomet Blæksprutten gives til Børn Let Øvede svømmere ved slutningen af en sæson. Hvis et barn har fået tildelt dette diplom, anbefales det, at barnet skal fortsætte på Børn Let Øvede igen næste sæson.

Delfinen

Diplomet Delfinen gives til Børn Let Øvede svømmere ved slutningen af en sæson. Hvis et barn har fået tildelt dette diplom, anbefales det, at barnet skal videre på et Børn Øvede hold næste sæson.

Sælen

Diplomet Sælen gives til Børn Øvede svømmere ved slutningen af en sæson. Hvis et barn har fået tildelt dette diplom, anbefales det, at barnet skal fortsætte på Børn Øvede igen næste sæson.

Spækhuggeren

Diplomet Spækhuggeren gives til Børn Øvede svømmere ved slutningen af en sæson. Hvis et barn har fået tildelt dette diplom, betyder det, at barnet har opnået alle mål, der er sat i svømmeskolen.

 

Regler for færden i svømmehallen og omklædningsrum er et punkt på alle diplomer og skal sørge for en sikker og god oplevelse i svømmehallen:

  • Adgang til omklædning tidligst 10 min. før svømmetid
  • Vask dig grundigt uden badetøj før du hopper i vandet. Om igen efter toiletbesøg.
  • Ikke løbe i svømmehallen.
  • Ingen hovedspring på det lave.
  • Langt hår sættes op/samles
  • Ingen dykkermasker
  • (Ingen bælter – forklaring på hjemmesiden)

 

Klik her for at læse mere om holdene www.roskilde-svoemning.klub-modul.dk