Igen i år kan Roskilde Svømning tilbyde sommersvømning for alle aldersgrupper!

 

 

Roskilde Badet lukker desværre i et halvt år, men fortvivl ikke. Roskilde Svømning åbner nu op for flere hold på sommersvømningsprogrammet i maj og juni!

 

Pool og strandklar tilbydes til alle aldersgrupper! For de mindsteog unge begyndere i Sct. Jørgens Badet og for de mere øvede, de unge og familier i Maglegårdsbadet.

Havfruer og havmænd var meget populært sidste år og tilbydes selvfølgelig også i år.

Som noget nyt tilbydes Open Water og børnelivredning. 

 børnelivredning er der både fokus på selvredning, bassinlivredning, og basal havlivredning, med forskelligt udstyr til rådighed.

Open Water hold starter i bassin, og du vil få mulighed for at forbedre dine evner primært inden for crawl i havet. Der vil være fokus på sikkerhed i åbent vand, samt hvordan man navigerer gennem vandet. Holdet svømmer op mod at kunne deltage i Vikingesvøm d. 15. juni. Holdet her træner 2 gange om ugen.

Babysvømning: Vi har 4-7-ugers forløb for babyer/småbørn i alderen 3 måneder til 3 år i varmtvandsbassinet på Bernadottegården.

 

Vi laver også hold med Teknikarbejde i svømmestilarter for unge og voksne, og der bliver et enkelt hold med undervandsrugby.

Man kan læse mere inde på www.Roskilde-svoemning.dk, Hvor man også kan tilmelde sig holdene.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *